maanantai 15. kesäkuuta 2015

Alkukesän kuulumiseni

Olen ollut mummolassa. Hiukseni ovat kasvaneet vaikka kuinka paljon ja olen saanut uusia lempinimiä. Omistajani kutsuu minua Topias Väisäseksi, ja tietysti myös nimi Prince on minulle kuin nakutettu nyt.


Odotan innolla mansikoita, koska sitten voin popsia niitä suoraan pensaasta.

Kotiinpaluuni kunniaksi, uskoisin, minulle tehtiin näin mahtava kakku. Se oli oikein kermavaahtoinen täytekakku!

Omistajani löysi kamerastaan kaikenlaisia ominaisuuksia. Tässä Tilda ja harja, molemmat Fiskarsilta.

Minä sammakkoperspektiivistä 2.

Laventelista lähtee miellyttävä tuoksu terassille. Yllättävän voimakas. Pidän eteerisistä tuoksuista.

Tässä tarkkailen tiluksiani ilta-auringossa. Se on vakavasti otettava tehtävä ja se on annettu minulle ja vain minulle, koska olen tunnollinen poika. Sain korvaani hyönteisenpureman ja se ei ollut mukavaa.

Tilda rennosti uusi Tracker kaulassa. Sen avulla omistajani voi tarkkailla, missä Tilda on vipeltänyt. Olen hieman pöyristynyt siitä, että Tilda on saanut oman puhelinliittymän ja tabletin noin nuorena. Mihin nykynuoriso oikein on menossa, kun jo muutaman kuukauden iässä on kaikki elektroniset laitteet!


No mutta, onhan minulla nykyään tämä blogi. Mutta olin kyllä jo neljä vuotias kun se perustettiin. Se on paljon soveliaampi ikä aloittaa omasta mielestäni.

Mehiläinen pörräsi kaikissa kukissa. Kesä kesä!