torstai 5. maaliskuuta 2015

Uudet iltarutiinit


Omistajani kävi ulkomailla ja toi tuliaisia, hän puhui jotain kekseistä...
Tässä kurkistan hieman, onko kattaus jo valmis. Minulla on Erittäin Hyvät Pöytätavat, en koskaan ottaisi ilman lupaa

Iltakeksillä. Herkullisia! Omistajani aikoo leipoa minulle jatkossa näitä itse, ainesosat ovat hyvin selkeät. Olen huomannut, että olen nähnyt vain hyviä unia keksien syömisen jälkeen. Suosittelen keksin syöntiä kaikille.


6 kommenttia:

 1. Onneksi nyt saat herkkukeksejä:) Olet niin söpö kurkatessa.

  VastaaPoista
 2. Vivi lähettää terveisiä "rikostoverille" ja vinkin, että ei kannata jäädä kiinni eikä etenkään tulla kuvatuksi ja jättää todistusaineistoa! Onneksi söpöydellä kuulemma saa kuitenkin paljon anteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivi vinkistä. Itse olen kerran jäänyt tuhmuuksista kiinni (todistusaineistot jäi tuhoamatta), yleensä osaan olla todella huomaamaton roisto. Iltakeksit tosin on aivan luvallinen ateria :)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä keksejä! Oletko saanut vihiä reseptistä? Täällä lajitoverisi miettii (vain hieman kateellisena), josko omakin omistaja pystyisi tuollaisia herkkuja valmistamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kohtalotoveri! Omistajani teki keksejä minulle ja Tildalle. Resepti tuli soveltaen omasta päästä ainesosaluettelon perusteella, ja niistä tuli kyllä ainakin saman tuoksuisia, joskaan ei yhtä tyylikkäitä kuin nämä paketin keksit.

   Reseptiä täytyy kokeilla vielä kerran parannuksien kera, sekä merkitä ylös ainesosamäärät (ekalla kerralla heitettiin vaan päästä sopivan tuntuiset määrät, omistajani on taitava leipomaan), lupaan lähettää postauksen viikon sisällä!

   On tärkeää, että kaikki koirat pääsisivät syömään rauhoittavia kamomilla keksejä iltaisin sekä rauhoittumisen tarpeeseen :)

   Poista